В прелестна рокля дъщерята на собствениците на сладкарница "Йоанна" в Благоевград, красивата Петя, посрещна приятели и близки за абитуриентския си бал
21 май 2023 10:45 Mobile watches 139643 прочита Mobile comments 0 коментара

Петя завърши с отличие ПМГ" Сергей Корольов",

Приказно парти за близки и приятели направиха послучай завършването на малката си дъщеря собствениците на сладкарница "Йоанна"в Благоевград Зоя и Петър Денински.

Ресторантът на хотел-парк "Бачиново" се оказа тесен да побере приятелите на семейството, дошли да поздравят и пожелаят на красивата Петя попътен вятър и много късмет в живота. Петя завърши с отличие ПМГ "Сергей Корольов" в Благоевград и с гордост приемаше поздравите на близките си, които онемяха при вида и.

Малката чаровница вече е пораснала млада госпожица, с прекрасна усмивка и помъдрели очи. Облечена като по журнал, с уникална рокля, излязла сякаш от дефилетата в седмицата на модата в милано, Петя очарова присъстващите със стил и класа. Не и отстъпваше и сестра й Йоанна, която преди 2 години се сбогува с училището и вече е студентка.

Семейство Денински бяха горди домакини на партито, превърнало се в неповторимо преживяване не само за абитуриентката Петя, но и за всичките и гости.

А изненадата за бала предстои. Петя е приготвила още по уникален тоалет за вълшебната нощ, в която ще празнува със съучениците си, с които 4 години са вървели рамо до рамо, подготвяйки се живота и деня ,в който ще кажат сбогом на любимото училище.

Пожелаваме от сърце на Петя Денинска да е много здрава и щастлива. Да срещне любов като в приказките, която да я съпътства непрестанно. Нека сбъдне мечтите си и превърне живота си в низ от щастливи мигове. Попътен вятър, Петя!

П. Кирилова 

 

0 коментара
Коментирай