/Видео/ Райна празнува имен ден по-предизвикателна от всякога, взриви мрежата с визия и кръшни танци, допусна фенове в спалнята
08 ноември 2019 10:16 Mobile watches 9993 прочита Mobile comments 4 коментара

Санданският славей Райна празнува имен ден по-предизвикателна от всякога. В навечерието на празника си изпълнителката пусна в профила си в социалната мрежа Инстаграм клип, как танцува страстна салса.

Облечена в предизвикателна жълта рокля и ботуши, Райна показа, сексапил на фона на гореща музика. Фурията на дансинга предизвика бурни коментари на запалени фенове, които я заляха с комплименти.

Санданското изкушение бе в центъра на вниманието на всички присъстващи в клуба. Малко по-късно, вероятно след приключване на партито, Райна "пусна" почитателите си и в спалнята си. А мястото се оказа един от най-предпочитаните хотели на Малдивите.

Басейн, голяма спалня, романтика, шампанско и за кратко - мъжът до нея. Тя буквално показа всичко интимно от нейния живот, като не пропусна да въведе зрителите в уникалната баня с джакузи, вана и много зеленина. Какво се случва след това, Райна спести на почитателите си и остави загадката отворена. Оказа се обаче, че малко по- късно, все, даде тема за размисъл, след като публикува уникални снимки по дантелено бельо, с което нажежи Инстаграм.

Изкушението от Сандански обича да предизвиква своите почитатели, като непрекъснато ги държи част от живота си. Тя е любимка с хиляди последователи и почитатели, които вече знаят всяка нейна интимна тайна, която тя сподели в социалните мрежи. Видно, изпълнителката няма от какво да се притеснява, защото става все по- красива и изкушаваща.

Цвети Иванова

4 коментара
Коментирай
08.11.2019 11:41 | Стоянов
Една остаряваща капризна жена и нищо друго
08.11.2019 12:19 | Калина
Ти ли я снима Сисо, та си слагаш грозната решетка на снимките й?
08.11.2019 19:22 | Ezerchanin
Райне, рокля и пишка колкото и да ги дърпаш по дълги няма да станат!
08.11.2019 19:26 | Музикант
Добре де, след като казват, че е певица, защо ли си мисля, че трябва да пишат за новите и песни? Или бъркам нещо! Става дума за всичко друго, но не и за песни!!!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар