Вълшебна сватба-спектакъл с 250 човека вдигнаха Поли и Иван Иванови от симитлийското с. Брежани!
11.07.2018 12:45 Mobile watches 39417 прочита Mobile comments 0 коментара
Украса с етно мотиви и фотосесия в красотите на гората изненадаха всички присъстващи

Една нестандартна, приказна, горска и вълшебна сватба вдигнаха младите влюбени Поли и Иван Иванови от симитлийското с.Брежани. 250 човека бяха част от най-щастливото събитие в техния живот.Осем месечна подготовка бе нужда на младото семейство за направят всичко, както са мечтали.

Поли е строителен инженер и работи в Благоевград а Иван е финансист магистър и се развива в частния бизнес.Кумове бяха Влади, който е един от най-добрите приятели на Иван и пръв братовчед на булката, а кума стана сестрата на младоженеца Алекс. Горди, родителите им Даниела и Борислав Иванови и Спас и Антоанета Николови, едва сдържаха сълзите си от радост през целия ден.Хората от селото се събраха на центъра, за да видят красивата булка и младоженец,като последваха дълги хора, наздравици и поздрави.

Младото семейство сподели пред struma.com,че още миналата година са щели да кажат заветното ,,Да' но са изчакали своята любовна дата 7.07, тъй като преди шест години именно на тази дата признали чувствата си. За да направят своя ден още по-незабравим Иван и Поли решиха цялата им украса да бъде в етно мотиви, а фотосесията им бе направена в гората над с.Брежани. Гостите бяха очаровани от идеите на младите и споделяха,че на на по-приказна сватба не са присъствали.

Заветното ,,Да' също си казаха в родното село. Купонът продължи в хотел ,,Орбита' до ранни зори, така сватбата им бе 24 часова.

Първият брачен танц бе на любимата им песен ,,Тез очи зелени'.

Един от най-интересните моменти и изненада за всички гости бе, когато зазвуча народната песен ,,Стамена', а двамата младоженци се появиха с елементи на народни носии и затанцуваха.Веднага към тях се присъединиха някои от гостите, които професионално танцуват народни танци. Бурни аплодисменти и поздравления последваха за поредната оригинална и нестандартна изненада.. Всичко от с.Брежани са известни с танцовите си умения и го доказаха за пореден път.

Желаем на младото семейство винаги да бъдат така лъчезарни, позитивни и лудо влюбени!И разбира се много деца! Честито!

Р. Митева