Явор Бахаров се завърна на местопрестъплението в Банско
28 декември 2021 12:32 Mobile watches 11673 прочита Mobile comments 6 коментара

В началото на февруари ще станат две години от скандалния арест на Явор Бахаров в Банско, където беше спипан да шофира колата си пиян и дрогиран. Зимният курорт отново придърпа актьора, който реши да се завърне на местопрестъплението.

Преди две години бе заловен да криволичи с автомобила си из улиците на Банско. Дежурният патрул веднага го спрял за проверка и установил, че е фиркан до козирката, но също така в кръвта му са открити наркотични вещества.

И след две години от инцидента Бахаров отново е забелязан да криволичи из пистите на Банско. Скандалният актьор изглежда се надсмива на себе си и няма лоши спомени от ареста си в Банско.

Затова реши да се завърне отново и да се качи на ски пистата и да упражни любимия си спорт. И предишният път Явор беше в Банско с идеята да кара ски, но смесил спортът с алкохола и наркотиците.

Не е изключено и сега да се поддаде на пороците си, но едва ли този път ще се качи да шофира, след като арестът му стана публичен и му нанесе сериозни щети в професионален план, след като редица режисьори отказаха да го включат в свои продукции.

"Скитането възстановява изначална хармония, която някога е съществувала между човека и Вселената", пише Бахаров под снимката си от пистата в Банско. Кадърът е правен от негов приятел, но не става ясно дали е взел някое гадже със себе си в зимния курорт./show.blitz.bg

6 коментара
Коментирай
28.12.2021 20:04 | @
от този нищо не става...
28.12.2021 22:59 | Зрител
Наркоман…
29.12.2021 09:35 | Роny
махайте го тоя грозник пъпчасал...
29.12.2021 09:50 | д-р Ох Боли
Ако бе прекарал тези две години командирован при бай Ставри, нямаше пак да цъфне на местопрестъплението, защото щеше да го боли гъза...
29.12.2021 12:04 | chukcho
В друга държава за това заглавие "Струма" щеше да плати солидна сума на Бахаров. Само компетентния съд има право да прави определения, кое е престъпление и кое не. Не оправдавам Бахаров за постъпката си, но го съветвам да ве даде под съд. Да се научите, къде да си завирате некомпетентната нахална гага.
29.12.2021 12:36 | Гошо Оригинал
ТоЯ Пие.... НаркОтици
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар