18-годишен младеж от Кюстендил е извършител на 2 кражби на велосипеди
28.06.2018 10:42 Mobile watches 3224 прочита Mobile comments 0 коментара

18-годишен младеж от Кюстендил е извършител на 2 кражби на велосипеди. Той е установен вчера от кюстендилски криминалисти. Кражбите са извършени през месец май от жилищни блокове в кв. „Запад“ и кв. „Румена Войвода“. Велосипедите са иззети от извършителя на кражбите с протокол за доброволно предаване. РУ Кюстендил работи по изясняване на съпричастността на 18-годишния А. Р. и към други противозаконни деяния.

Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Бобов дол срещу 36-годишен водач на л. а. „Ауди“ от с. Паничарево. Той е управлявал след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 2. 42 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил, изгоряло е арматурно табло на л. а. „Форд“, късо съединение е причинило запалването; пластмасова решетка и фар са унищожени на л. а. „Фиат“ при пожар, спасени са 3 наблизо паркирани автомобила. Причините за този пожар изяснява РУ Кюстендил, не се изключва умисъл. Не са пострадали хора.

И. Попов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката