24-годишен от Лом реши да се напуши на "Франкофоли" в Благоевград, но го арестуваха
25.06.2018 11:29 Mobile watches 5954 прочита Mobile comments 3 коментара

На 22.06.2018 г. около 22:25 часа в района на парк „Македония“, където се провежда фестивала "Франкофоли", при извършване на полицейска проверка на Д.В. (24 г.) от гр. Лом са открити три броя цигари, съдържащи канабис, с общо тегло 2 г. Лицето е задържано за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

М. Иванов

3 коментара
Коментирай
26.06.2018 11:45 | Бай
Е как бе направили са ударът на века
27.06.2018 15:01 | Гого
струма. ком извинете Вие по интересни теми които наистина засягат обществото няма ли да публикувате. Тази публикация за пореден път доказва колко сте жалки. Това човек да пуши една ганджа на фестивал не е престъпление, цял Свят го прави само ние седим и тъпчем на едно място и то заради ограничени създания като Вас и малоумната ни полиция. Защо не пуснете някоя публикация за това как тези полицаи разрешават някое престъпление? Защото не разрешават престъпления, защото за умствено и физически ограничени, не разполагат с нужния капацитет да разрешат едно престъпление. Най-лесно им е да хванат един младеж който не вреди на никои с нищо и опааа удара на века, хванахме най големия разпространител на трева в региона. Защо не заловят някой дилър? Всяка година полицаите протестират за повишаване на заплати а процента на разкрити престъпления спада.. за какво протестирате Бе тъпи тикви такива, не ви ли стига това, че по цял ден спите и хапвате дюнери и банички? Живи и здрави, всичко се връща!
29.06.2018 13:53 | 1
Стига си ревал бе мухльо, такъв е законът, като искаш да се дрогираш на обществени места ходи в педе*****ските държави, а не да осмърдяваш всичко наоколо, отрепко безполезна.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката