Ето как наказаха гоцеделчевец за разпространение на дрога и притежание на боеприпаси
27.06.2018 13:44 Mobile watches 4239 прочита Mobile comments 1 коментар

По одобрено от съда споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Благоевград и защитата на подсъдимия Н.Я., му е наложено наказание от две години и шест месеца „лишаване от свобода“ с четиригодишен изпитателен срок за държане и разпространение на наркотични вещества и държане на боеприпаси за огнестрелни оръжия.

Той се е признал за виновен за това, че на 22.02.2018 г. в гр. Гоце Делчев продал за сумата от 20 лева високорисково наркотично вещество – амфетамин и кофеин. Освен това на 13.03.2018 г. държал в дома си в гр. Делчев и в себе си разпределен в топчета амфетамин на обща стойност 273,30 лева.

В обитаваното от него жилище било открито голямо количество боеприпаси за огнестрелни оръжия – 295 броя патрони с различни калибри и различни проектили. Държането им е било незаконно, тъй като подсъдимият Я. не притежавал надлежно разрешително, изискващо се съгласно Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Определението на съда има характер на влязла в сила присъда.

В. Анастасова

1 коментар
Коментирай
30.06.2018 12:00 | брей
Този го вкараха за патрони..., а този от Кат за зареден незаконен пистолет и мръсни пари ще го пуснат най-много с условна....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката