Крупен обир в симитлийското село Полето и още кражби в Пиринско
09 септември 2019 11:51 Mobile watches 17875 прочита Mobile comments 2 коментара

Няколко са регистрираните кражби през изминалите почивни на територията на област Благоевград.

Сигнал за кражба на сумата от 18 000лв, 1000 евро и златни накити е подаден на празничния 6 септември в 02 РУ-Благоевград. Апашите тарашили къща в симитлийското село Полето, докато хората не били вкъщи. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Апартамент в Благоевград също стана обект на посегателство. Неизвестни към момента са задигнали 1 200лв, 1 500 евро и златни накити. Сигналът за кражбата е подаден вчера. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Заявителски материал е образуван по сигнал за изчезнал таблет. Устройството е било в автомобил, паркиран в Благоевград. Полицаи от 01 РУ-Благоевград работят по случая.

Колело, оставено без надзор в коридор на мазе в жилищна сграда в Благоевград също изчезна мистериозно, а полицията разследва случая.

След подаден сигнал за кражба на акумулаторен ъглошлайф, оставен пред сграда в центъра на Благоевград и проведените издирвателни мероприятия, е бил задържан 55-годишен благоевградчанин. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Г. Георгиев

2 коментара
Коментирай
09.09.2019 12:03 | Весела
Крадеца в Полето е бащата художника Мите който си е бил вкъщи и помислил че парите са на жена му а надали сина им е имал повече от 1000 лева който работи като учител от 3 години не ги е срам бият се вкъщи за 5 лева а сега обвиняват нашите деца от селото
09.09.2019 13:17 | Шумаро
При Станка и Мите ли е станала кражба в джурапеко? Абе тоя Мите си е опасна работа. Ама и Станка не е лесна. Абе да са живи и здрави, пък нека си се тепат. Щом могат!!! ха хах ах ха
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар