Кюстендилец към полицай: Теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив!
15 май 2019 09:31 Mobile watches 8519 прочита Mobile comments 1 коментар

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Кюстендил Н. Б. е предаден на съд за нападение над полицай..

На 08.12.2018 г., по повод получен сигнал от ОД на МВР гр. Кюстендил за нанесен побой на жена, двама дежурни полицаи били изпратени в кафене „Иридиум“. Служителката на заведението заявила, че не видяла никакъв инцидент, нито било установено лице, подало сигнала. Малко преди органите на реда да се качат в патрулния автомобил, към тях се приближил обвиняемият Б. и отправил обидни думи по техен адрес – „Смешници в униформа, какви сте вие бе, боклуци“. Към единия от полицаите – В. С., отправил вербална закана, като му казал - „Теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив“.

Обвиняемият Н. Б. бил познат на полицейските служители като криминално проявено лице, осъждано за извършени престъпления от общ характер.

По-късно бил получен повторен сигнал за това, че жена, на която бил нанесен побой, чака полиция в района на кафе „Иридиум“. Дежурните служители отново се отправили към заведението. Пристигайки на място, въпросната жена им обяснила, че й бил нанесен побой от обвиняемия Н. Б. В този момент полицаите забелязали, че същият излязъл от кафенето. Полицаите няколко пъти му разпоредили да дойде при тях за изясняване на случая, но той не се подчинил. Вместо това започнал да подскача, да ги обижда и да отправя неприлични жестове. При действията на задържането му от страна на полицаите, Б. оказал съпротива, изблъскал ги и побягнал. Тичайки, обвиняемият паднал, като се държал агресивно докато му поставяли белезници. Успял да нападне единия от полицейските служители - В. С., като му причинил травматични увреждания (кръвонасядане и охлузване по кожата в областта на дясната лакътна става).

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

П. Попов

1 коментар
Коментирай
15.05.2019 19:00 | Йонко
В белите ДЪРЖАВИ този отпадък вече ще беше с издадена ефективна присъда, а тука ругае и заплашва служител на закона. Бой от полицията трябва на такива животни.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар