Магистратите в Благоевград решиха: Връщат Юлиян Мирчев- Фрико в затвора
24 ноември 2022 16:27 Mobile watches 17805 прочита Mobile comments 5 коментара

По предложение на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът постанови изтърпяване на остатъка в размер на 2 години 10 месеца и 6 дни от определеното общо наказание „лишаване от свобода” за срок от 22 години и 4 четири месеца, наложено на осъдения Юлиан Мирчев - Фрико (на 54 години).

Това наказание при първоначален усилен строг режим на изтърпяване е наложено на Юлиан Мирчев от Апелативен съд – Пловдив и е най-тежкото от наказанията по други дела срещу него, в това число за убийство.

На основание разпоредбите на Наказателния кодекс те са били групирани. През 2019 г. с определение на Софийски градски съд осъденият е бил условно предсрочно освободен на основание чл. 70, ал. 1 от НК – дадени доказателства за поправяне и фактическо изтърпяване на част от наложеното наказание.

Около месец след влизане в сила на това съдебно определение Юлиан Мирчев отново е започнал за извършва престъпна дейност – участие в организирана престъпна група, създадена с користна цел – извличане на противозаконни облаги от разпространението на високорискови наркотични вещества и тяхното държане с цел разпространение.

Виновността му е била доказана и последното дело срещу него е приключило с наложено ефективно наказание в размер на 2 години „лишаване от свобода“.

По това дело синовете му получиха условни присъди.

Умишленото престъпление, извършено от освободения предсрочно Юлиан Мирчев в изпитателния срок, е дало законно основание на Окръжна прокуратура – Благоевград да сезира съда да постанови изтърпяване на остатъка от наложеното му общо наказание.

Съдебният акт на Окръжен съд – Благоевград за изтърпяване на остатъка на определеното общо наказание от Фрико подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

5 коментара
Коментирай
24.11.2022 16:35 | Буркано
Там ти е местото
24.11.2022 17:25 | Бамбалеята
Там да гниеш
24.11.2022 20:44 | караваната на Кончето
Айде па при неговия бизнес партньор Щайгата да движат у затворо нещата.
25.11.2022 12:58 | $
Няма ли кой да го заличи от земята тоя боклук гаден, заедно със синовете му наркомани. Такива хора не трябва да живеят при положение че е убил умишлено човек преди повече от 20 години с цел грабеж
26.11.2022 00:43 | Радо
Целата семка да ги вкарат
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар