Обвиняемият за кражба на метална каса с пари от офис в хотел в Банско остава в ареста
1.09.2018 11:16 Mobile watches 4389 прочита Mobile comments 0 коментара

По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът е наложил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо В. С., обвинен за извършена от него кражба от комплекс в гр. Банско през нощта на 27. 08. - 28. 08. 2018 г.

От офис на дружество била отнета метална каса с намиращите се в нея парични средства, собственост на фирмата, заедно с ключове и компютър, принадлежащи на управителя му.

В резултат на извършените оперативно- издирвателни мероприятия е бил установен авторът деянието – В. С. от гр. Варна. Чрез използване на техническо средство, той повредил вратата на терасата и проникнал в помещението, след което укрил касата в храстите в близост до комплекса с намерение по-късно да я разбие.

В хода на разследването предметът на деянието е бил открит, а извършителят на престъплението задържан. Установено е, че отнетата парична сума е в размер 35 647. 22 лева и 1 535. 40 евро. Местонахождението на компютъра е посочено на разследващите от В. С., като вещта е била иззета при оглед в местността „Кошерината“.

Разследването продължава.

М. Попов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката