Снимка: илюстративна
Отвратително! Мъж е обвинен в блудство с възрастна трудноподвижна жена!
11 юли 2019 14:37 Mobile watches 5096 прочита Mobile comments 0 коментара

Районна прокуратура – Оряхово е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 62-годишен мъж за извършване на блудствени действия спрямо трудноподвижна възрастна жена.

Обвиняемият живее в гр. Оряхово, като бил в добросъседски отношения с седемдесетгодишна жена, която през м. септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент.

През декември 2018 г. възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – обвиняемият мъж, във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления и започнал да извършва блудствени действия без съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но това не спряло насилника..

По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на пострадалата, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.

Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й.

Разпитан в хода на досъдебното производство мъжът не се признава за виновен като дава противоречиви обяснения за случилото се.

Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.

Г. Георгиев

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар