Само в Struma.com! Новина от Дупница! Арестуваха беглеца от затворническо общежитие в Самораново, Д. Стоянов - Вълка от Гоце Делчев
31.08.2018 12:17 Mobile watches 11449 прочита Mobile comments 1 коментар
Той бе един от най-големите дилъри на хероин в Югозапада! Арестуван с над 2 кг хероин през 2014 г.

Пловдивски криминалисти задържаха рано тази сутрин в квартирата му в Пловдив, укриващия се беглец от ТПО Самораново, Димитър Стоянов - Вълка от Гоце Делчев.

Вълка избяга миналата година от затворническото общежитие и бе обявен за издирване от полицията в Дупница. При акция координирана между криминалистите от Дупница и Пловдив, Стоянов е бил сгащен в дом в центъра на Пловдив, научи ексклузивно Struma.com. Той излежаваше дългогодишна присъда за трафик на кокаин и бе арестуван от криминалистите на ОД на МВР Благоевград с близо 2 килограма хероин през 2014-та година.

Миналата година по време на една от разходките Вълка успя да избяга от общежитието. Цялата полиция бе вдигната на крак, но до днес той бе неоткриваем. След бягството той удължава двойно престоя си в затвора. Този път при засилени мерки за сигурност.

Петя Петрова

1 коментар
Коментирай
31.08.2018 13:52 | Аман бре
Много дрънкане за нищо. Никой няма да бъде наказан за някакъв асфалт. Няма още измислен асфалт, който да прилепват колите на пътя. В БГ да вземат да научат шофьорите, че знаците ограничаващи скороста, значат максимална скорост, при която може да останеш жив! При дъжд и сняг, същата спада наполовина!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката