.
В Struma.com-разследване! "Афера Сити КЕШ - Сандански"! Офис мениджър измами с 36 мними клиенти собствениците на фирмата, подписвала фалшиви договори за кредит и присвоила големи суми
10.01.2019 09:50 Mobile watches 32939 прочита Mobile comments 5 коментара

22-годишната Виктория А. от Сандански, офис мениджър на "Сити КЕШ" ООД бе разобличена в присвояване на голяма сума пари от фирмата и измама с 36 мними клиенти, представени пред собствениците на фирмата с фалшиви договори за кредит, научи Struma.com. Измамата лъснала след ревизия, която установила, че от касата на Сити КЕШ липсват близо 13 хиляди лева.

Започнало разследване и разплитане на случая и е установено, че офис мениджърът Виктория С. в рамките на няколко месеца, освен че присвоила парите, в качеството си на длъжностно лице е съставила фалшиви частни документи договори за кредит, планове за погасяването им, запис на заповеди, на които фалшифицирала подписите на множество, различни хора като регистрирала договорите в системата на "Сити КЕШ" за да бъдат отпуснати парите по съставените договори.. След което Виктория уверила собствениците на фирмата, че клиентите са си получили парите.

Случаят е драстичен, Виктория е уволнена и предадена на Икономическа полиция. Престъплението е доказано и бившият офис мениджър е с повдигнато обвинение за престъпление по служба, присвояване на пари и съставяне на фалшиви документи.

П. Попов

5 коментара
Коментирай
10.01.2019 10:41 | От сандански
Така правят Сити Кеш, все малумници назначават, ама и шефовете не са много умни затова и такива хора крадливи, тъпи и необразовани назначават. Бягайте далече от тази измамническа и лихварска фирма.
10.01.2019 11:29 | hm
На 22 години за 13 бона да си опропастиш целия живот. Голяма сиромашия е по този град явно. Щом за такива пари, приемаш такъв риск. A пък и доста наивно да си мислиш, че ще ти се размине.
10.01.2019 20:14 | Простотията
Не просто в България остана само най - долната измет, необразована и проста, която след като е неука, следователно не знае, какви може да са последствията
11.01.2019 12:41 | Кухнята
Ако си образован, коректен, то мястото не ти е в Сити Кеш. Служителите или по-правилно би било да се каже, наемните работници е необходимо, да са деградирали до нивото на регионалната им шефка и до това на санданчалията Тасев, за да са удобни и да се чувстват на мястото си. Такова невежество може да се конкурира единствено с рекордите на Гинес.
11.01.2019 21:20 | Петър
Ex Вики Вики в Сливенския затвор вече те очакват. Така става като се мислиш за най голямата тарикатка.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката