Внимание, пазете се! Измамници шетат из Благоевград! Лъжат, че имате черна магия! 90-годишна жена им приготви 5 800 лева, за да я развалят!
19.06.2018 11:57 Mobile watches 20153 прочита Mobile comments 4 коментара
Мъж обикаля с версията: Детето ми умря, нямам пари да го докаран от болницата в София, не ми стигат 20 лева..

Истински екшън се разигра вчера около 13 часа на улица "Христо Татарчев" в Благоевград. Разплакана 90-годишна жена вдигна на крак полицията. Жената разказала, че две непознати жени, едната от които с дете и съобщили страшни неща за бъдещето на децата и внуците и, тъй като имала направена "черна магия ". След повече от половин час "апокалиптични картини" те поискали от възрастната жена да развалят магията срещу колосалната сума от 5 800 лева.

Съседи се намесили и полицаите пристигнали на място. Внимавайте, тези жени обикалят Благоевград. Мамят! Само преди дни благоевградчани проплакаха от мъж на средна възраст, който звъни по апартаментите на хората и плаче като истински артист.

Схемата му ни е позната "Детето ми умря, нямам пари да си го докарам от болницата в София, дайте 20 лева, не ми стигат". Толкова е сърцераздирателен, че хората се лъжат. Миналата година със същия номер, този мъж бе подлудил и Дупница. Да не говорим, че и телефонните терористи се активизират и стават все по-изобретателни. Предупредете възрастните си роднини за подобни измами.

Вени Иванова

4 коментара
Коментирай
19.06.2018 20:47 | Иван
Циганите си правят каквото си искат, а ние мълчим
20.06.2018 12:37 | Същия
Подобен номер мургавите опитаха с майка ми преди година. Звъннали на вратата и почнали с лакърдиите - децата, внуците, магии, да платиш како за разваляне, че лошо ти се пише... Не знаеха обаче, че съм вкъщи. Още ме болят пръстите на краката от шутовете, с които им платих. Ако попаднете на такива измамници, не се занимавайте с полиция. Само кютек на такива гадове, които мамям и тормозят възрастните хора.
22.06.2018 09:18 | !!!
Измамниците са навсякъде - в правителство, съдебни органи, полиция... А тези алото и подобни на тях измамници работят с тях, иначе ни биха се осмелили да вършат това. Имат голяма шапка, направиха си милиони, къщи, без никой да ги закача.
22.06.2018 14:08 | кире
Верно е. е тоя дето се надува петрички фант, дет се праи на адвокат Никола попов он е най-големио измамник. кога ли ке гръмне тоя некадърник
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката