Eто я новата фаворитка на Киро  
07 септември 2022 09:47 Mobile watches 4064 прочита Mobile comments 1 коментар

 
 
Русата амбиция на „Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път да детронира личната фаворитка на Кирил Петков Лена Бориславова от сърцето му, коментират в партийните редици. 30-годишната бивша депутатка, която роди прякора на експремиера „Просто Киро“, наричайки го така по време на своя пламенна реч в Народното събрание, все по-често демонстрира близостта си до него. 

Запознати разкриват, че младата инженерка и предприемачка се възползвала от разхлабените позиции на Лена в партията, за да я измести и да заеме нейното място и в политиката, и в сърцето на Петков. За да дразни съперницата си, Деница не спира да публикува снимки в тясна близост с Кирил, които показват, че и към нея отношението е специално. Акцията ѝ започнала, след като Бориславова обяви, че няма да участва на изборите и уж се оттегля от политиката заради очерненото си име и накърнена репутация след любовните скандали около нея. 

На втори поредни избори Симеонова ще бъде водач на листите на ПП във Враца, където е родена и израснала, докато Лена няма да присъства като кандидат-депутат в нито един избирателен район. 30-годишната блондинка е завършила Природоматематическата гимназия в града, а като ученичка се е занимавала с пиано и солфеж. Впоследствие взела инженерна специалност – бакалавър и магистър, в Техническия университет в София със златен медал за отличие. Докато конкурентката ѝ Лена е специализирала в „Харвард“, Деница е трупала знания в Англия, Португалия и САЩ. Преди да пристане на „Просто Киро“, Симеонова е работила за служебния кабинет на Стефан Янев. 

С Петков се познавала лично от 2016 г. покрай заниманията си в сферата на предприемачеството. 
Докато е била студентка, врачанката е имала сериозен приятел, но в последните години е отново волна пеперуда, разказват нейни близки. За разлика от Лена Бориславова, към която съпругата на Кирил Петков Линда таи ненавист и неведнъж двете са влизали в остри схватки, Деница се радва на благоразположението на бившата премиерша. Двете са в приятелски отношения и по нищо не личи досега канадката да е ревнувала мъжа си от русокосата инженерка. Симеонова е близка и до семейство Даниел и Виолета Лорер, сочени за сиви кардинали в редиците на ПП. С Лена обаче никак не се спогаждали. Избягвали да са на едно и също място и по едно и също време заедно още откакто се запознали. 
 

1 коментар
Коментирай
08.09.2022 01:08 | Стефчо
Като ще се мандръсат да не е с държавни пари, а за тяхна сметка. Иначе тоя каиш нали е женен?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар