Феноменът Таня Гюрова спасява тежкоболни със скъпоценни камъни 
12 май 2022 06:33 Mobile watches 4480 прочита Mobile comments 1 коментар

 
 
 
Таня Гюрова от Пловдив е сред най-младите феномени у нас. С енергията си тя спасява всекидневно тежкоболни хора. 

За дарбата си разбира, когато е още невръстно дете. “Беше ме много страх, защото не разбирах какво е”, споделя Таня визуализацията на енергията в себе си. Първото си видение получава на 3 години. „Помислих го за реалност. Видях жена с дълга до кръста тъмна коса, облечена с бяла нощница с дантели като от Средновековието. Тичаше към мен и плачеше силно. Дойде, отвори ръката ми и постави в дланта ми сърчице. После се обърна и си тръгна“, спомня си ясно Таня. Тя разказва на майка си, която също имала дарбата да вижда бъдещето. 

Днес Таня е 42-годишна жена. Става известна през последните две години, когато спасява живота на петима души, пред които медицината е безсилна. „Винаги съм виждала лоши неща – катаклизми, смърт. И когато започнах да помагам на хората от разстояние по снимка, разбрах защо виждам лошите неща – защото мога да ги променям“, казва тя. Първият живот, който спасява, е на 12-годишния Виктор от София. Той се натравя с гъби – с баба му и дядо му объркват печурката с бяла мухоморка. Детето лежи в “Пирогов” в толкова тежко състояние, че докторите казват на бащата да запали свещ и да се моли. Той се обажда на Таня за помощ и тя започва да отправя своите мълчаливи молитви към свети Архангел Михаил. Прави го няколко пъти, а през цялото време Виктор стиска в ръчичка иконата на светеца по нейно настояване. Ден по-късно опасността за живота му отминава, а след седмица е изписан. Усложнения няма. 

Вторият фрапиращ случай е с 51-годишния Борис Д., отново от София. Постъпва в болница с исхемичен инсулт и множествена склероза. Изписват го в тежко състояние – не може да върви, защото губи равновесие. Обръща се към Таня за помощ и на втория ден след молитвите й се вдига на крака. Сега Борис шофира сам и е напълно самостоятелен. След намесата на Таня на живота отново се радва и Мариана Г. Откриват й злокачествен тумор на щитовидната жлеза и я оперират. Оказва се, че има остатък, за който са назначени процедури, без да гарантиран резултат. Отчаяна, жената се обръща към Таня, която го стопява за 2 седмици. По време на нейните молитви от разстояние Мариана работи по 10 часа на ден, което по принцип е невъзможно за състоянието й. Таня обяснява какво се случва с нея по време на видения й. „Както си седя спокойно, изведнъж започвам да изпитвам силна болка в горната част на главата и челюстите ми се сковават. Обхваща ме изключително силна енергия, в резултат на което започвам да треперя и получавам сърцебиене. В годините назад ми беше трудно да разбера какво се случва с мен и се паникьосвах. Вече съм се научила да овладявам енергията. В тези моменти виждам бъдещи събития или важна информация за ключови места и случки от миналото. 

Христо Нанев, биографът на Слава Севрюкова и откривател на феномени, самият той също надарен феномен, ми каза, че е силно впечатлен от дарбите ми и обясни, че получавам информация чрез силна сурова енергия от различни измерения“, завършва Гюрова. Един от предметите, с които помага на хора в беда, е са гривни от полускъпоценни камъни за всеки човек в зависимост от неговите нужди в момента. Зарежда ги със силна енергия. Чудотворните камъни на Таня са осем – драконови вени, седеф, кехлибар, оникс, ахат, планински кристал, жадеит и вулканичен камък. 
 

 

1 коментар
Коментирай
12.05.2022 16:00 | ГРОБАРИЯ
ас съм но. 85г. може ли дамипомогне да го вдигам защото не рипа и не рипа само се караме с бабата за това моля за помощ.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар