Жена се разхожда с куршум в главата цяла седмица без да забележи 
01 август 2022 09:15 Mobile watches 3042 прочита Mobile comments 0 коментара

Американка се е разхождала с куршум в главата почти цяла седмица без да забележи. На 29 юни 58-годишната Мери Волц от Сагино, щата Мичиган, е била диагностицирана с COVID-19, а два дни по-късно отишла в болницата с оплаквания от затруднено дишане и болки в гърдите. При прегледа лекарите забелязали рана на главата й, но жената не могла да обясни произхода й. 

Забитият в главата й куршум бил забелязан едва на 2 юли, когато тя внезапно изгубила съзнание. Лекарите установили, че е била улучена от "куршум или фрагмент от куршум" с размер около 8 милиметра. 


„Единственото сигурно нещо било, че това се е случило между вечерта на 27 и на 29 юли. Тя се е разхождала с куршум в главата почти седмица“, каза братът на Волц. 

Лекарите са направили спешна операция за отстраняване на чуждото тяло, но са успели да извадят само фрагменти. Те не посмели да извадят самия куршум. 

Жената имала повишено вътречерепно налягане и по-дълбока интервенция била сметната за твърде опасна. 

Пострадалата е казала, че не си спомня да е имало стрелба или дори непознати да са се приближили до нея в периода, когато се е появила раната. 

Полицейските служители са претърсили дома на Волц, издирвайки дупки от куршуми или други доказателства за стрелба, но не са открили нищо подозрително. 

В момента жената има силно главоболие и е принудена да носи предпазен шлем, тъй като част от черепа й е отстранен. В бъдеще тя ще претърпи операция за възстановяване на костите на главата. Близките й събират пари в интернет за нейното лечение и се надяват скоро да се върне към нормалния живот. Полицията продължава разследването на мистериозния инцидент, предаде БГНЕС. 

През септември 2020 г. беше съобщено, че жена от Тексас е живяла с куршум в главата си в продължение на 10 месеца. Лекарите не се ангажираха да го премахнат, страхувайки се да не навредят на пациентката. 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар