100 хиляди долара на ден, наркотици, джакузи и други изисквания на звездите: Странните идеи на холивудските актьори на снимачната площадка
12 август 2019 09:47 Mobile watches 4281 прочита Mobile comments 0 коментара

Изискванията на известните актьори могат да бъдат наистина налудничави, а някой дори прекрачват границата. Ето кои звезди са с най- абсурдните изисквания:

1. Анджелина Джоли

Милионерка и доскорошна съпруга на Брат Пит, в някои ситуации искала студиото, за което снима филм да плати уроци по летене на съпругът й- Брат Пит. Всъщност, той нямал нищо общо с филма, който тя снимала, но в крайна сметка Пит получава утоци по летене.

2. Джордж Клуни

Актьорът искал постоянен ваканционен дом на екзотичен плаж , като бонус към него, да му поставят джакузи и личен баскетболно игрище. Тази прищявка идва по времето, когато той се снима във филма „Гравитация“, в който събрано той има само 20 минути участие.

3. Уил Смит

Той поискал да му бъде осигурен автобус, който да спира слънчевите лъчи. Това е едно от условията му по време на снимките на „Мъже в черно“ 3. Защо ли? Просто искал нещо да спира слънцето- най- големият му враг.

4. Парил Хилтън

Богаташката имала малка роля в епизод. Снимала само един ден, но през него поискала жив омар, който да яде по време на снимките. За случаят бил нает специален готвач, който да го приготви.

5. Брус Уилис

Актьорът поискал 100 хиляди долара на ден, за да заснеме продължение на филм. Трябвало да снима 4 дни. Студиото обаче не се съгласило на изискванията.

6. Марлон Брандо

През цялото време на снимки, върху главата си държал кофа, пълна с лед. Освен това се запознава с мъж, с нисък ръст и отказал да работи, докато не дадат на мъжа роля, в която да се появи с Марлон.

7. Джак Никълсън

Той е един от актьорите, който иска да има задължително кокаин в една от сцените му. Искал да го „изсмърка“ от гърба на актрисата, която му партнира.

Превод: Struma.com

Източник: tochka.com

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар