Албена Вулева се спомина в Кипър? Правителственият самолет лети за тялото ѝ...
08 октомври 2019 10:42 Mobile watches 10752 прочита Mobile comments 3 коментара

Снимка на Албена Вулева от нещо като морга се появи на нейния личен профил във "Фейсбук". Устата журналистка лежи в типичната за мъртвец поза и ужаси всичките си последователи.

"Дотук бях", пише Вулева към скандалния кадър. А нейна вируална дружка побърза да я успокои, че правителственият самолет вече пътува към Кипър, където работи в момента Вулева, за да си я прибере.

Както се досещате, това е една от поредните шеги на водещата на "Сигнално жълто", но успя да да изкара акъла на доста хора. Не става ясно какво прави там Вулева и защо е решила да "пробва" смъртта. Но веднага се намериха и такива, които я попитаха какво е изпитала в този момент, пльосната като мъртвец, макар и на шега.

Вулева заключи, че няма особено голяма разлика. И какво разлика може да има, като говорим за едно преструване с неясна цел. С този кадър най-вероятно журналистката с богат речник иска да покаже, че не стои със скръстени ръце и че в Кипър работата е тежка, а не както се пише в родните медии.

Преди повече от месец тя продаде колата си и замина за Кипър да работи на рецепция в хотел. Тя се старае да информира българските си почитатели за всяка своя крачка. И от клипчетата дава да се разбере, че работата е много, а на нея никак не й се нрави./show.blitz.bg

3 коментара
Коментирай
08.10.2019 19:44 | Професор
Откачалка!!!
09.10.2019 00:00 | Жорж
А азс се зарадвах, за малко!!!!
По добре изглежда умряла
09.10.2019 16:01 | Хасан
Милата ми ханъмка! Изплаши ни миличка, повече не се шегувай така!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар