Apple представя новите модели iPhone
12.09.2018 12:12 Mobile watches 1729 прочита Mobile comments 0 коментара

Apple ще представи днес новите си продукти в емблематичния театър "Стив Джобс" в централата на технологичния гигант в Купертино, Калифорния. Представянето започва в 20 часа българско време. На сцената се очакват три нови смартфона.

Обновена версия на iPhone X с 5, 8-инчов екран, по-бърз процесор и подобрени камери. Най-вероятно устройството ще се казва iPhone Xs. По-голяма версия на миналогодишния iPhone X с близо 6, 5-инчов екран. Това ще бъде един от най-големите телефони в масова продажба и ще бъде с около един инч по-голям от iPhone 8 Plus. Вероятно името на устройството ще бъде iPhone Xs Max. Третият телефон - нова по-евтина верния са iPhone X - може да е хитът сред новите продукти на компанията. Той ще бъде с 6, 1-инчов екран с технология LCD вместо OLED. Ръбовете ще са алуминиеви, а не от неръждаема стомана и ще се предлага в няколко цвята. Името евентуално ще бъде iPhone Xr.

В поканата за събитието, изпратена до медиите в края на миналия месец, е използван доста златистият цвят, което разпали спекулации, че компанията планира да пусне наследник на iPhone X в златисто, отбелязва Ройтерс. Макар iPhone да се очертава като главната атракция на събитието днес, растящият бизнес на Apple със смартчасовници също ще заеме своето място на сцената.

Компанията планира да пусне нови смартчасовници Apple с по-големи екрани, които се простират почти от ръб до ръб, показвайки повече информация. Обновяването ще бъде най-значителната промяна за смартчасовниците на Apple от пускането им на пазара през 2014 година. Очаква се появата и на обновен iPad Pro, като това ще бъде едно от най-големите обновявания на таблета от години. Новият iPad ще бъде по-бърз и ще има по-дълъг живот на батерията, пише actualno.com

С. Петров

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката