Богданска преживя инцидент с детето в колата  
15 септември 2023 07:40 Mobile watches 5835 прочита Mobile comments 2 коментара

 
 
Моделката и инфлуенсър Александра Богданска отново изпадна в премеждия на пътя. Красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата, докато взимала сина й Габриел от детска градина. Червеният Dodge определено преживя много в ръцете на моделката. Подобен инцидент и се случва за втори път. Сефтето го направи в началото на тази година, но тогава прие нещата доста позитивно и бързо излезе от ситуацията - залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя. ,пише телеграф

Този път обаче самата тя разказва, че доста се разстроила от ситуацията, но три неща са й помогнали да го преодолее. Като едно от тях определи сина й Габриел, който й казал, че всичко ще бъде наред "и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно", казва Богданска. Тя разказа още как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа й. 

Определено на Алекс не й върви с колата - подарък от бившия й съпруг Даниел Петканов, все попада в инфарктни ситуации с нея. Освен малките инциденти редовно Градска мобилност я закопчава и се превърна в основен донор на общината. 

2 коментара
Коментирай
15.09.2023 08:57 | Браво
Тая кифла успя да ме разплаче от умиление! Пишете ежедневно за нея, че може нещо да изтървем...
16.09.2023 15:33 | Шишо Бакшишо
Като е некадърна, вземете и книжката, че може и човек да смачка тъпоъгълницата!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар