Цвети Стоянова зарибява момичета за менте пластични операции! Ето какви са оплакванията
21.06.2018 13:52 Mobile watches 5131 прочита Mobile comments 1 коментар

Едва прескочилата трапа след опита си за самоубийство бивша национална гимнастичка Цвети Стоянова зарибява в социалните мрежи девойки с менте оферти за разкрасителни процедури, оплакаха се пострадали, научи HotArena.

Красавицата, която се вманиачи по пластичната хирургия след трагичния инцидент и два пъти наду гърдите си, се превърна в рекламно лице на клиника за естетични операции.

Тя ежедневно комуникира с десетки млади момичета, като ги зарибява поне да си направят дерматологични тестове и да разгледат офертите за разкрасяване срещу „скромната“ сума от 50 лева на посещение, писа „Таблоид“.

„Преди 3 месеца отидох на тестове за тип кожа, взеха ми три проби по 30 лева вся ка с обещанието, че ще имам резултати до две седмици. До момента – нищо“, оплака се потребителка, ужилена от Цвети и работодателите й.

Жената твърди, че десетки пъти се е обаждала по телефона и дори е ходила на крака в клиниката, но всеки път й се оправдавали или с липса на реактиви за изследванията, или с отсъствие на хора от лабораторията поради различни причини.

Измамената няма намерение да си търси правата в съда, но иска да направи публично достояние шашмата.

1 коментар
Коментирай
21.06.2018 22:54 | Констатация
С две думи-нищо и половина! Коя е клиниката? Ама и вас ви е шубе...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката