Депутатка от "Воля" вдигна сватба като в приказките с три рокли
09 септември 2019 09:41 Mobile watches 5149 прочита Mobile comments 1 коментар

Сватба като в приказките вдигнаха красивата депутатка Елена Аксиева и нейният избраник Атанас Пешев. Украсата бе в кралско сиво и розово, а декорацията е дело на сватбена агенция Ваняя Стил. Цветна ферия от естествени цветя грейна за ритуала в градината на хотел "Империал", а карвинг от плодове изуми гостите - истинско кралско вълшебство.

Сред гостите бе и лидерът на партия Воля Веселин Марешки, съобщава "Марица". Младоженската маса на депутатката - истинско бижу от цветя, свещи и естетика, е дело на организаторката Ваня Гергова. Гост изпълнител на празненството ще бъде Орлин Горанов, а шоу партито ще мине под контрола на Руслан Мъйнов.

За да запечата сватбения ден, младоженците се довериха на Димитър Димитров Студио 1. Вечерта ще завърши и със специална спираща дъха заря със вълшебни ефекти. Две горящи букви със сърце между тях ще изразят горещата любов на двамата млади. Кумовете са Максим и Нина Миткови, а красивата булка блести с три рокли на дизайнера Стоян Радичев. На подписването Елена бе заложила на черна рокля с паунови пера. /blitz.bg

1 коментар
Коментирай
09.09.2019 11:34 | настъпена жаба
ма то в тая партия всички трябва да изглеждат като Мърляшки
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар