Динко пострада при тежък инцидент, транспортираха го с хеликоптер 
06 септември 2022 06:48 Mobile watches 23748 прочита Mobile comments 0 коментара

 
 
Динко Вълев, придобил национална популярност като „Ловеца на мигранти”, е в тежко състояние с множество травми след жесток инцидент край Девня. 

35-годишният Динко е пострадал, след като стрелата на кран, опитващ се да репатрира обърнат тир се е счупила и буквално паднала върху него. Той бил със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания, съобщиха негови близки, цитирани от Флагман. бг 

Според непотвърдена информация Динко първоначално бил приет във варненска болница, но нито един от лекарите не се ангажирал, че може да направи серията от тежки операции и заради това преди няколко часа бил транспортиран за своя сметка с хеликоптер до София. 

Утре сутринта му предстои много сериозна операция, първата от поредицата, която му предстои. Залогът е голям – дали отново Динко ще може да се изправи и живее пълноценно. 

Тези, които познават Вълев знаят обаче, че е боец и са категорични, че ще спечели най-важната битка в живота си. Той има хиляди приятели в цялата страна, които стискат палци да се оправи възможно най-бързо. 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар