Джони Деп: "Не е вярно, че харча по $30 000 за вино на месец, много повече са!"
25.06.2018 10:13 Mobile watches 3542 прочита Mobile comments 0 коментара
Актьорът бил разорен след развода си, признава той в интервю

В откровено интервю за списанието "Rolling Stone", актьорът Джони Деп говори свободно в детайли за банкрута си, за пороците и живота си след развода. С журналисти от изданието той се срещнал в таен апартамент в Лондон (за който плащал минимум 10 000 долара на нощ), където пушел микс от тютюн и марихуана и през цялото време пиел много. "Не е истина, че харча месечно по 30 000 долара за вино, харча много повече," казва той по време на интервюто. Освен това той признава, че много страдал след развода си с Амбър Хърд.

"Паднах толкова ниско, не можеше да е по-ниско от това. Не можех да понасям болката," признава той. Той разкрива също така и, че започнал да пише мемоари за групата "The Hollywood Vampires", с която обикалял на младини. Пишел ги на стара пишеща машина.

"Винаги съм искал само да правя добро и смятам, че го правя. Не знаех какво ще се случи. Една сутрин напълних чашата с водка и седнах зад машината да пиша. Вечерта очите ми бяха пълни със сълзи, така че дори не можех да прочета текста," разказва Деп. В течение на развода, той останал почти без пари, но дълго време не можел да прецени сериозността на ситуацията.blitz.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката