Гадателката на Берлускони: Кирил и Асен ще се скарат след изборите! 
07 септември 2022 09:52 Mobile watches 3549 прочита Mobile comments 2 коментара

 
 
Първа политическа сила на предстоящите избори на 2 октомври ще бъдат ГЕРБ. Това прогнозира личната гадателка на Силвио Берлускони – Теодора Стефанова. Според нейните видения на второ място ще се наредят ПП, а ДПС ще си върне третата позиция. „БСП ще остане със съвсем малка разлика след тях. ДБ също влизат в парламента“, каза още Стефанова. По думите ѝ ИТН ще влязат може би в последния момент, а „Възраждане“ посочи като една от трите стабилни партии – заедно с ГЕРБ и ДПС, – в които няма да има промени. 


Една партия е под въпрос да влезе в НС, но е важен фактор – това е партията на Стефан Янев, категорична е гадателката. „Никой няма да може да състави правителство“, каза още тя, но подчерта, че ще има широка коалиция за съставянето на правителство, а ПП ще седне с ГЕРБ на масата. Гадателката обясни, че Бойко Борисов няма амбицията да се върне като министър-председател и ще е като Берлускони. „Ще има мъж и жена, кандидати за министър-председател. Съвсем нови, няма да бъдат тези, които са на предишните избори и в сегашното правителство, което си отиде“, посочи Стефанова и подчерта, че не е задължително да са от първата партия. „Ще седнат всички заедно на масата, този път ще има един смирен тон, ще са по-диалогични. Това ще го видим всички“, допълни тя и прогнозира, че за диалогичността голяма роля ще изиграят президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. 


И още: двамата лидери на ПП Асен Василев и Кирил Петков ще се скарат и ще разделят пътищата си. А правителството няма да издържи дълго и още през пролетта е възможно да има вот на недоверие, прогнозира още гадателката. Според нея на другите избори за първи път ще видим една нова партия – центристка. Тя ще се оглавява от мъж и жена. „Мъжът ще бъде в изпълнителната власт. А жената ще бъде в парламента. Това ще бъде новият проект, новите лица, които ще издържат малко повече от това, което ще се сформира сега“, заключи Теодора Стефанова. 


Според нея кризата у нас ще продължи чак до 2025 г., когато ситуацията ще започне да се подобрява и България ще бележи подем на всички фронтове. 

Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Родената в Стара Загора дама предизвиква огромен интерес със своите прогнози у нас и по света. Канят я в различни телевизионни предавания в Европа и САЩ. Вече 26 години българката е футболен анализатор и коментатор на мачове в телевизията на Берлускони в Милано. Информацията си тя получава от извънземен разум, когото нарича Нелсън. 

 

2 коментара
Коментирай
07.09.2022 12:23 | До Струма
Измислена статия от платените средношколници от Струма. СПокойно, вашите дарители от ГРОБ никога повече няма да са на власт.
07.09.2022 18:19 | ������� РЕАЛИСТ
това се знае преди да са се събрали но само дебили като този по горе несагоразбрали.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар