Гонят Линда от България 
06 септември 2022 06:49 Mobile watches 5278 прочита Mobile comments 3 коментара

 
 
Жертва на атака в последните дни е съпругата на Кирил Петков – Линда. Повод да бъде нападната от потребители на социалните мрежи стана прибирането ѝ в родната Канада по-малко от месец и половина преди парламентарните избори на 2 октомври. Острите коментари за сладкарката очевидно не са ѝ се понравили и тя за пръв път си позволи да си „покаже рогата“ и да използва по-груб тон, опитвайки да се защити от нападките. 

Под фотос на Петкова, на който тя позира в дома на родителите си на остров Ванкувър в Канада, гъмжи от недобронамерени коментари. „По-добре си стой на острова. България не е за теб“, пише Миглена Величкова на английски език към бившата премиерша. „Живея в България от 15 години. Говори за себе си…“, отговаря заядливо Линда. Спорът продължава и врагинята отвръща: „15 години не стигат, за да си гражданка на България. Ненаймо (бел. ред. – градът, от който е родом Петкова в Канада) повече ти подхожда”. „По-добре се огледай дълго и внимателно в огледалото и се запитай защо има толкова много лоша енергия в аурата ти и защо изпитваш нужда да я прехвърляш на щастливи хора“, брани се Линда. „Не става дума за лоша енергия, скъпа Линда. Научи си уроците и стой, където принадлежиш. Камъкът си тежи на мястото! Никога няма да бъдеш добре дошла в България и никога не забравяй, че ще бъдеш вечно просто чужденка“, пише още Миглена. „Добре дошла съм в България. Тя е мой дом“, завършва Линда. Тъкмо взела глътка въздух от спора, се появява и нов такъв, но с анонимен потребител на социалните мрежи. „Ти и съпругът ти не сте желани в България“, пише той. Канадката отново не си затрайва и отвръща: „Хахаха, в грешка си! “. 

Припомняме, че Линда идва да живее у нас през 2007 г., когато се ражда втората им дъщеря с Кирил. Въпреки че пребивава в България вече 15 години и обича да изтъква този факт, сладкарката все още няма български паспорт. Самата тя неотдавна призна за своето нехайство и сподели, че от мързел досега не е задвижила процедурата по издаването на българските си документи. Едва преди няколко месеца съпругата на лидера на ПП все пак успешно взе изпита си по български език, което е само едно от изискванията, ако човек иска да придобие българско гражданство. 
Въпреки че има сертификат от Министерството на образованието за ниво по български, канадката не владее езика ни изкусно. Някои думи все още ѝ е трудно да изговаря, но разбирала почти всичко и общувала що-годе свободно с клиентите на заведението си в София. 
 

3 коментара
Коментирай
06.09.2022 20:51 | балък
Злобари. Нашите емигранти като се явяват на изпит за език за придобиване на гражданство в съответната страна дали владеят езика изкусно .Коя е злобната душица която плюе. Да си напише името.
06.09.2022 21:01 | браво
Тя Линда е една и е бял кахър, но ако изгонят нашите ще стане мазало...
07.09.2022 17:24 | ������� РЕАЛИСТ
на двамато погоре. виедамълчите кирчо е наредил така за дасиразвява баирака невиждатели човека е започнал танци и хора на улизата но дали е подвлиянието на пица на кристали само тои си знае.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар