Жена потроши Ферари за един милион само за секунди
23.06.2018 09:54 Mobile watches 5380 прочита Mobile comments 0 коментара
Шофьорката губи контрол върху мощната кола, блъска я в мантинела, след което отнася BMW

Жена напълно унищожи Ферари на стойност около 500 000 британски лири (1116297.34 лева) само секунди, след като го нае и напусна гаража, от който бе взела колата. Кадри в социалните мрежи показват как шофьорката губи контрол върху мощната кола - Ferrari 458, и я блъска в мантинела, след което отнася BMW.

На клипа се вижда как жената стои на светофар и се перчи с лъскавото си возило, малко след като е напуснала паркинга на фирмата за отдаване на коли под наем в китайския град Уенлинг.

"Карам за пръв път Ферари. Това наистина е най-невероятното чувство", казва тя. След това камерите на пътя я показват как тя изведнъж губи контрол върху колата и се блъска челно в мантинела и BMW X3.

BMW-то на свой ред се блъска в черен Nissan, пише в. Метро, цитирани от Блиц. Снимки, направени след катастрофата от очевидци, показват как предницата на луксозната кола е напълно унищожена, задействани са въздушните ѝ възглавници.

За щастие, шофьорката и нейната спътничка не са били наранени сериозно. Съобщава се, че ремонтът на колата ще струва около половината от цената ѝ като нова.

trafficnews.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката