Наша красавица с уникален пробив на румънска сцена!
08 октомври 2019 10:39 Mobile watches 3028 прочита Mobile comments 1 коментар

Очарователната MARTINNA и румънския продуцент Guy Elberg вече могат да се похвалят с първа съвместна песен. "You & I" носи екзотиката на Израел, където е заснето и видеото, а Тел Авив е локацията на клипа, в който двамата ни разказват историята на бъдещия си хит.

Песента напомня на красивия ориент с уникалния почерк на Guy Elberg съвместно с модернoто и така актуално напоследък румънскo звучене.

Въпреки че тепърва ще набира популярност, песента вече има завидни успехи. Освен в родния ефир, тя вече се слуша при огромен интрес и в страни като Израел, Турция, Гърция, Румъния, Азербайджан и други.

Видеото е заснето от Dan Mihai Lupescu, който изрази в социалните мрежи удоволстието от съвместната работа с родната изпълнителка и румънския продуцент и основател на Elberg Records./show.blitz.bg

1 коментар
Коментирай
08.10.2019 11:26 | браво
това е дъщерята на Джина от Трамвай №5, последните 10-тина години румънците са доста напред в еурохаус музиката и тук се вижда, че комбинацията е успешна и има бъдеще, нека повече наши млади таланти пробиват в съвременната музика и никога да не преминават към тъпата и гадна чалга фолк музика, която води само до затъпяване
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар