Полицаи убиха актриса от "Спешно отделение", обвинила Джордж Клуни в секс тормоз
01 септември 2018 10:55 Mobile watches 7168 прочита Mobile comments 0 коментара

49-годишната актриса Ванеса Маркес почина нелепо в дома си на 30.08.2018 година. Американската актриса, родена на 21 декември 1968 г., нашумя с ролята си на сестра Уенди Голдман в първите три серии на "Спешно отделение", пише в. "Сън". Смята се, че Маркес е страдала от хранителни разстройства, които до голяма степен са довели до смъртта ѝ. Каква беше причината за смъртта на актрисата? Маркес била убита от полицията при инцидент в дома ѝ в Южна Пасадена.

Полицаите били призовани да извършат проверка в дома й заради сигнал, но след 90 минути разговор с офицерите, Маркес извадила пистолет. Тя го насочила към офицерите, които я застреляли и я убили. Полковник Джо Мендоса шериф от бюрото по убийства в Лос Анджелис казва в изявление: "По време на стрелбата с офицерите имаше и медицинско лице.

Започнаха да общуват с нея, тя стана много некоординирана и по време на този контакт се въоръжи с пистолет, насочи го към офицерите". Впоследствие обаче става ясно, че актрисата е заплашила органите на реда с пистолет - играчка. Припомняме, че Ванеса Маркес нанесе тежки обвинения върху Джордж Клуни.

Според нея, той е виновникът тя да изхвърчи от актьорския състав на "Спешно отделение". Ванеса твърди, че след като обвини звездата в сексуален тормоз, той е ходотайствал тя да влезе в черната книга на Холивуд и да не и се предлагат добри роли.

Blitz.bg

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар