Първа гей сватба в британския кралски двор: Братовчед на Елизабет II минава под венчилото
18.06.2018 13:14 Mobile watches 5061 прочита Mobile comments 0 коментара

55-годишният братовчед на кралица Елизабет II лорд Ивар Маунтбатън за първи път в историята на британската монархия ще вдигне еднополова сватба с 55-годишният Джеймс Койл. Това съобщава в. "Дейли Мейл". Маунтбатън се решава на тази стъпка след 16-годишен брак и три деца. С бъдещия си съпруг той се е запознал преди три години в швейцарския ски курорт Вербие. До тази година влюбените криеха своите отношения от роднините и решиха да се покажат на света едва сега.

По данни на изданието, бракосъчетанието между мъжете е получило благословията на децата на Ивар и членовете на британското кралско семейство. Най-близките роднини на Маунтбатън принц Едуард и съпругата му Софи обаче няма да присъстват на тържеството.

"Никога не съм си мислел, че ще се омъжа за мъж. Това е невероятно, никога не съм бил толкова щастлив. Искрено обичам Джеймс. Той е всичко за мен", признава Ивар.

Предполага се, че първата кралска гей сватба ще се състои през лятото. Тържеството ще е скромно и ще се състои в имението на лорда в графство Девън. На тържеството са поканени само близки приятели и роднини на бъдещето семейство. Към венчилото мъжете ще бъдат поведени от бившата съпруга на Маунтбатън - Пени.

Бъдещите младоженци разказаха, че сватбата им няма да е традиционна - те няма да са облечени в смокинги, няма да танцуват първия си съпружески танц, а вместо сватбена торта ще има голяма пита сирене. /bulnews.bg/

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката