Романс! Ани Салич живее със Сотир Цацаров? 
10 май 2022 06:04 Mobile watches 7382 прочита Mobile comments 2 коментара

 
 

Водещата Ани Салич най-после вдигна завесата над личния си живот и категорично призна, че има нов мъж до себе си. 


Откровението новинарката направи в своя Фейсбук профил, където в полето за семеен статус вписа „във връзка“. 53-годишната журналистка очевидно е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са преминали в сериозен етап, щом за пръв път си позволява да разкрие интимни подробности в любовен план след развода ѝ с бащата на децата ѝ Бранко Салич. 

 

Според агенция ПИК новата любов на съвременната телевизионна легенда е бившият главен прокурор Сотир Цацаров, който след оттеглянето си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховна касационна прокуратура. Двамата живеят от няколко месеца на семейни начала и се носят на крилете на романса. Връзката им засега е повече от дискретна, като никой от двамата не се е решил да я официализира публично. И все пак най-близките им приятели, както и колегите на новинарката се радват на процъфтяващите им чувства. 

2 коментара
Коментирай
10.05.2022 08:40 | 666-ДЯВОЛЕТО
АНИ САНДАЛИЧ НЕ ЖИВЕЕ С ЦАЦАРКАТА ТЯ ЖИВЕЕ СЪС СПОНСОРА ЦАЦАРОВ С МИЖИТУРКАТА ХИТРА КРАДЕЦ НА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАЕДНО С ГЕРБ БОЙКО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ. ДА И ЕБА МАКЯТА У БОКЛУКО.
10.05.2022 10:55 | ANI
KUPIH. SI. SVIN4E.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар