Руска уфоложка скандално: В България има бази на извънземни!
12.01.2019 11:51 Mobile watches 7245 прочита Mobile comments 2 коментара

Съпругата на известния български учен и журналист Александър Влахов - рускинята Олга Влахова, десетилетия наред е един от най-доверените асистенти на световноизвестния академик и топуфолог Владимир Ажажа. Ученият посвещава живота си на изследвания за съществуването на извънземна цивилизация, а Влахова знае най-големите тайни, до които се е домогнал.

„Извънземните имат свои бази по света. Такива има и в България. Ние знаем за тях“, казва скандално Влахова.

"Към нас в академията често са се обръщали хора, преживели според своите разкази среща или даже близко общуване с извънземни, както и такива, които просто са видели представители на извънземни цивилизации“, допълва тя. „Техните разкази много си приличат и е трудно да се определи дали това е била действителна среща, или просто фантазия. Академик Ажажа привежда доста примери за такива свидетелства. Това е или среща в гората, където някой е видял 2-3-метрови, подобни на хора същества в блестящи костюми, или същества с шлемове, подобни на скафандри, които са ги поканили на гости в извънземен кораб.

Или човекоподобно същество, което е разказало на човека за своята планета. Много от разказите са от типа "Събудих се от ярка светлина в стаята. Пред мен стоеше същество, приличащо на човек, облечено в сребрист блестящ скафандър. То започна да ме разпитва за тайните на земното битие и ми предложи да отида с него на техния кораб...“. Затова е така трудно да се отсее действителното свидетелство от измислицата", казва Влахова.

retro.bg

2 коментара
Коментирай
12.01.2019 18:35 | д-р Дулитъл
Пийте си хапчетата редовно!
13.01.2019 09:23 | ROKI
-Те не са за, хапчета тук става въпрос за по серйозна работа лечение във клиника
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката