Руснак твърди: Живях на Марс!
29.06.2018 09:29 Mobile watches 4739 прочита Mobile comments 0 коментара

Борис Киприянович, който живее във Волгоград, Русия, е бил дете гений, можел е да чете и пише още на две години. Като пораснал по-голям, на 3-4 години, започнал да разказва истории от предишния си живот на Марс, за които и до днес твърди, че са истински. Борис споделя, че е живял на Марс преди много години и е умрял, когато на планетата се е водила ядрена война. По думите му цялата раса марсианци са загинали в тази война.

Според него като марсианец бил висок над 2 м и 10 см. Бил на 35 години, но марсианците са успели да спрат стареенето и били почти безсмъртни. Руснакът твърди още, че е бил част от военна организация, че е бил пилот и като такъв е пътувал много, като е идвал и на Земята. Според думите му марсианците общували свободно с древните египтяни, а Сфинксът имал някакъв механизъм, „скрит някъде зад ухото, не помня точно“, който му позволявал да се „отваря“ и ако сега успеем да го отворим ще, открием тайните на Вселената.

Киприянович твърди, че е прероден на Земята с мисията да спаси човечеството. Казва, че не е единствен, като него има и други преродени извънземни и прави директна препратка към индиго децата.

retro.bg

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката