Секси моделка от Азербайджан продава девствеността си! Наддаването започва от 100 хиляди долара
27.08.2018 13:01 Mobile watches 5156 прочита Mobile comments 0 коментара

Какво можете да направите, за да си спестите бъдещи финансови проблеми? Това е моделката Махбуб Мамедзайд, която реши да не си губи времето с работа и продаде девствеността си за поне... 100 хиляди долара. Тя е пуснала девствеността си за продажба в известният сайт за ескорт Cinderella Escorts, който стана популярен след като през 2016 година румънският модел Александра Кеърфри продаде девствеността си за 2,3 милиона евро на мистериозен бизнесмен от Хонконг.

По това време Александра е била едва на 18 години. Махбуба също е много млада и очевидно също много иска пари. В противен случай защо, по дяволите ще го прави: "Здравейте, името ми е Мария (не всички чужденци биха могли да произнесат истинското й име). Аз съм на 23 години от Азербайджан. Модел съм и искам да продам девствеността си, за да купя къща за мен и за майка ми и да обиколя света", обяснява тя във видеото си.

За тази крачка в живота си Махбуба не каза на никого, дори на близките си приятели. Но както знаете, интернет не е най-доброто място за тайни и истината не се е забавила. Самата тя не отрекла нищо. И не свалила видеото, на което предлага девствеността си. Между другото, Махбуба е един от най-популярните модели на Азербайджан, живее и работи в Турция с агенция Brave Model Management. Доколкото знаем, след приключването на сделката, Махбуба ще тръгне за Америка. След това тя иска да отвори подслон за бездомни животни в Азербайджан. 100-те хиляди долара са само началото.

Наддаването за девствеността на красавицата може да достигне милиони... Купувачът ще може да прекара нощта с Мария в някой от хотелите в Германия и дори да покани доктор, който да го удостовери, че Махбуба е девствена.

 

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката