Служителка на НАСА видяла хора на Марс
8.09.2019 11:14 Mobile watches 16475 прочита Mobile comments 4 коментара

Форумите за теории на конспирациите буквално бяха взривени от жена, която твърди, че е бивша служителка на американската космическа агенция НАСА и е видяла хора на Марс. Тя се казва Джаки. Жената се е обадила в ефира на предаването Coast to Coast AM на радио American radio station, за да направи „самопризнание“, че е видяла с очите си как мъже в скафандри са бягали по повърхността на Червената планета още през далечната 1979 г.

По думите на Джаки тя е била част от екипа, който се е занимавал със свалянето на телеметрия от апарата „Викинг“, когато е видяла как хората тичат благодарение на пряка връзка. „Чудя се дали може да разгадаете една 27-годишна история за мен?“, е попитала тя водещия. „Онзи стар роувър „Викинг“ се придвижваше. Тогава аз видях двама мъже в космически костюми – не като онези дебелите, които ние сме свикнали да виждаме, но въпреки това те бяха защитени. Те дойдоха от посока хоризонта и вървяха към „Викинг Експлорър“.

От НАСА не коментират твърденията на жената, но това не попречи на любителите на конспиративните теории да ги приемат като поредното доказателство за „тайна космическа програма“. Според Джаки още шестима други служители на агенцията са видели двамата човеци да вървят по повърхността на Червената планета. Джаки също задава въпроса дали двамата мъже в костюми са били астронавти на НАСА./ newsbg.eu/

4 коментара
Коментирай
9.09.2019 19:41 | Спиридон
Дааа верно е... И аз ги видях. Също така имаше две жени голи, които ги гонеха. Бяха с по четири ръце и три гърди... ужас! Приличаха на Лилито П. и Румето Б. Мисля, че гонеха Борето и Цеци!
9.09.2019 19:55 | Чачо
Зов за завръщане 1 ва серия
9.09.2019 20:59 | Иван
И накрая хората проговорили с треперещи гласове и тъжни очи: \"Моля те, намали го това пиене! Първо бяхме в летящи чинии, кацахме в гората, отвличахме хора. Сега и на Марс ни изпрати. Не издържаме повече! \"
10.09.2019 05:35 | Живко Спасов
Има ли извънземни наистина
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката