Смарт огледало може да изпразни фитнес залите
10.09.2018 09:17 Mobile watches 2195 прочита Mobile comments 0 коментара
Дисплеят с човешки ръст предлага богата програма от упражнения

Нов високотехнологичен продукт отправя сериозно предизвикателство към фитнес салоните. Създателите на симулатора Mirror, изпълнен във вид на голямо смарт огледало, изглежда искат да оставят без клиенти залите за спорт.

Mirror представлява голям интелигентен дисплей, свързан с интернет и способен да чете данни от фитнес тракери. Разработчиците отделят специално внимание на факта, че Mirror позволява на потребителя да сe конкурира не само с приятели, но и сам със себе си, пише technews.bg.

Притежателите на подобно устройството вече не трябва да изразходват време и пари, за да посещават всевъзможни фитнес зали, спортни центрове или курсове по йога. Mirror предлага повече от 50 нови занятия, а списъкът включва кардио-упражнения, интензивни натоварвания, бокс, йога и т.н. Осигурен е също денонощен достъп до богата библиотека от обучения.

Като четете биометрични данни и отчита показатели по време на сесията, умният дисплей оптимизира всяко упражнение за постигане на най-добрия резултат. Потребителите могат да получават инструкции в реално време от първокласни треньори, да се конкурират с приятели и да следят напредъка си.

Смарт огледалото струва $1495 – приблизително колкото най-скъпия смартфон на Apple. Месечният абонамент, който дава достъп до цялото обучение и съпътстващи услуги, е на цена от $39.

trafficnews.bg

Mirror измерва показателите ни и оптимизира всяко упражнение

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката