Софиянци в паника, НЛО надвисна над главите им! 
22 юни 2022 06:53 Mobile watches 5898 прочита Mobile comments 4 коментара

 
 
Странни светещи кълба са паникьосали софиянци в понеделник вечерта. За неидентифицираните летящи обекти разказаха изумени читатели на telegraph. bg, които са успели да ги запечатат. 

Според разказа на очевидци кълбата стоели неподвижно на разстояние едно от друго и на различна височина, някои от тях на над 1000 метра. Били общо около 20 и се откроявали в ясното небе над столицата, отразявайки слънчевата светлина. Появили се към 19, 30 часа и веднага били забелязани от разхождащите се в „Докторска градина“ в центъра на града. 

Стъписаните хора започнали да коментират, че ако са балони с хелий, трябва да се движат по посока на вятъра или да летят нагоре, докато се спукат от ниската температура в атмносферата над земята. 

 
След около 15 минути повечето странни обекти изчезнали, с изключение на три, които в общ план образували нещо като кръг. 

 
 
Проверка в сайта flightradar24. com показала, че по това време самолетите са летели над града и нямало видими промени в траекториите им. Дори излетели три самолета от Летище-София, а други два кацнали. 

Със сигурност това не са били самолети, хеликоптери, дронове и т. н., свидетелстват разказите на очевидците. Колкото до предположението, че може да са балони или спътници, едните се движат, а другите се виждат в тъмната част на денонощието, отбелязват също така столичани. 

Дали небето над София е било посетено от представители на извънземна цивилизация, остава загадка! Телеграф 


 

4 коментара
Коментирай
22.06.2022 09:13 | Сондьор
А смартфоните за какво са? Никой не е снимал? Дообре...
22.06.2022 11:06 | Умпа лумпа
Три щом образуват кръг сме го закъсали с геометрията..
22.06.2022 12:18 | До Струма
Благоевград в паника! Средношколниците от Струма, пак пишат и занимават хората с глупшости!
22.06.2022 15:02 | Кочо
Струма - стършел пак ни забавлява.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар