Тя е само на 20, но вече има седем деца...
19.06.2018 09:59 Mobile watches 5859 прочита Mobile comments 1 коментар
Младата Кристина е само на 20, но се грижи за 8-членното си семейство

20-годишно момиче от руския град Челябинск стана глава на многодетно семейство от осем души. Кристина сега се грижи за братята и сестрите си, а историята ѝ е наистина трогателна. Най-голямото от децата е на 17 години, момче, което учи в колеж, други три са в училище, а трите най-малки ходят на детска градина. Съществувал е риск те да бъдат настанени в дом за деца.

Кристина и другите деца остават сираци, когато родителите им умират. За да може да се грижи за останалите, тя е принудена да започне работа. Нещастието в семейството идва преди година. Първо лекарите откриват, че бащата е болен от рак. Бащата почива два месеца след получената диагноза.

Малко след него умира и майката. Аутопсията установява, че е имала тромб, който попада в сърцето. В деня на погребението в дома на семейството идва комисия от Социални грижи, която настоява да прибере децата, но Кристина не позволява това да се случи. Само за половин година тя успява да получи всички документи и осиновява братята и сестрите си. Сега всички деца помагат на новата си "майка". Децата живеят в малка къща, която има само две стаи и оцеляват със заплатата на Кристина и помощите, които получава като настойник на братята и сестрите си./fakti.bg/

1 коментар
Коментирай
19.06.2018 16:02 | ?!!
Браво на момичето. Дано, с Божията помощ, се справи с трудностите, да обгърне с много обич и внимание всички деца. И нека получава същото от тях сега и в бъдеще.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката