Убийство бе разкрито от потребители в мрежата само за пет дни (СНИМКИ)
23.08.2018 11:04 Mobile watches 5191 прочита Mobile comments 0 коментара

Потребителите в интернет разкриха престъпление за пет дни. Това се е случило в САЩ в началото на август. Всичко е започнало с публикация в Twitter. На 9 август сътрудник на полицейските патрули във Вашингтон разказал за убийството на велосипедист. Трябва да се отбележи, че единственото доказателство в случая е малка счупена част от черен автомобил, която намерили до велосипеда.

Потребителят JeffsNuts пише в коментарите, че тази част принадлежи на пикапа Chevrolet Silverado от 1988 г. Той също така добавил връзка, където е изобразена. След като получил тази информация, служителят към патрула благодарил на интернет потребителите за тяхната помощ: "Благодаря ви много за подкрепата ви в това разследване.

Утре ще се срещна с детективи и ще споделя тази информация". Пет дни след първата публикация в мрежата, виновникът бил арестуван. Всеки, който знаел за тази история, бил изненадан от знанията на JeffsNuts. "Детективът" разказал, че дълго време е работил като държавен инспектор в щата Мериленд. Като част от работата си при всяка проверка на автомобили и камиони, той се занимавал с регулирането на фаровете. Благодарение на този опит той бързо разпознал важния детайл.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката