Украинска бежанка : Българите са тъпи и ограничени цигани! Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много  
12 май 2022 06:03 Mobile watches 10612 прочита Mobile comments 7 коментара

Украинска бежанка : Българите са тъпи и ограничени цигани! Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много  
 
Геополитическият анализатор Боян Чуков сподели какво е „мнението на една украинка за България“. Това той направи чрез пост в личния си фейсбук профил, където публикува видео с бежанката от Украйна. 

Не се уточнява името на жената, нито къде точно в България е настанена тя, както и от къде се е „сдобила“ с тези си наблюдения. 

С оправени вежди, необходимо количество грим, свежарка, настанена евентуално в някой 5-звезден хотел по Черноморието ни, една украинска бежанка се изповядва в клипчето, завъртяло се из социалните мрежи. Кадрите масово започнаха да се споделят и коментират из Фейсбук. 

 

Ето част от „анализа“ на украинската бежанка за българите: 

„България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят. 

Ние, украинците, дойдохме и започнахме да работим, за тяхната нищета, но тях ги мързи, и за това ни намразиха. Те дори не разбират, че ЕС им дава пари, за да ни приемат. 

Те са толкова глупави… Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много“. 

Постът на Чуков започна масово да се споделя и коментира. Ето част от коментарите: 

 

Изявлението на тази нагла женица едва ли се споделя от болшинството бежанци. Но не бива да се пропуска. Защото нашият цъфнал, та вързал народ, все пак отвори сърцата си за тези хора, пише rodopi24. blogspot. com. 

От там допълват: „Децата ни подготвяха базари, за да събират пари за своите връстници. И получават това. Насреща. 

Колко семейства в България не могат да пратят децата си на море? Колко живеят на предела на бедността въпреки, че не са спирали да работят откакто се помнят? 

Явно тази изстрадала женица иска всички да даряват заплатите си за 5-звездната почивка на бежанците, да маршируват по улиците и да викат „Слава на Украйна“,... 

Колкото и каквото можем го правим и даваме. 

Впрочем, настанилите ги хотелиери казват, че украинките отказват да работят. Същото е и в други части на страната. Съвсем малко са тези, които желаят да споделят тази наша „нищета“. 

7 коментара
Коментирай
12.05.2022 08:39 | ku4e
Какво тогава търсиш в БЪЛГАРИЯ? "Тъпите" българи ви хранят и издържат. Ти, проста кучко знаеш ли с парите, които получавате ти и другите бежанци на колко болни хора може да се помогне?
12.05.2022 08:56 | Тупан
Вярвате ли на цялата тази история. Някаква си жена не се знае коя, някой си написал във фейса, вероятно руски трол. Аз пък мога да кажа точно обратното, изключително са доволни от гостоприемството и посрещането, много от тях живеят при български семейства... Не се занимавайте с такива тъпотйии
12.05.2022 09:00 | Struma
Добре, ве, Струма, защо го правите? Каква информация е това? Това показва какво е мнеието на украинците в България ли? Ами не така! Какво значени има едно единствено мнение за една нация?
Струма, вие сте една хибридна медия!
12.05.2022 17:43 | Е оти
Е па така си е, права е
12.05.2022 18:48 | Стефанов
Украйна е по-голям собироток и от България. Руснаци, поляци, белоруси, унгарци, румънци, евреи, цигани и украинци. Вероятно и други? Религията също им е проблем. Но най-големият им проблем е манията за величие, за единственост. Нещо като македонците. Това води до агресивност в поведението - всеки им е длъжен, дори това да му нанася вреда. Това е опасно, особено ако възможностите са по-малки от желанията. Ей го и Кулеба днес - иска още днес Украйна в ЕС. Все едно Афганистан в ЕС. Нищо, че това реално ще ликвидира Съюза.
13.05.2022 00:16 | ТЕ
АРЕ, У ЛЕВО ....
НАГЛОСТ... ПО ЦЯЛ ДЕН СА В ГОЛЕМИТЕ МАГАЗИНИ ...
13.05.2022 09:53 | ***
Там е работата, че не е руски трол, иначе щеше да е лесно за нас да го коментираме в унисон с "новото правилно".
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар