За пореден път! Благо Джийзъса се врече във вечна вярност на велинградчанката Полина  Бившият футболист вдигна пищна сватба с новата си любима   
26 юни 2022 09:55 Mobile watches 9772 прочита Mobile comments 3 коментара

 
Благо Джийзъса се врече във вечна вярност на велинградчанката Полина 
Бившият национал Благой Георгиев се врече във вечна вярност с новата си приятелка Полина Спасова. Младата двойка даде начало на съвместния семеен живот на церемония, която уважиха техни близки. 

Сватбата те вдигнаха в родния град на красавицата - Велинград. Булката, която е с 20 години по-малка от бившият футболист на националния отбор, се появи с два тоалета. Тя изненада гостите си с пищна рокля за церемонията, а после облече изчистен модел рокля без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта. 


Полина произхожда от заможно семейство и известно време преди венчавката им се спрягаше, че именно баща ѝ ще бъде този, който ще поеме разноските. 

Припомняме, че Благой съвсем скоро извести, че има връзка с младото момиче. Младоженците обаче бързо споделиха с последователите си тяхната съвместна екзотична почивка. 


Благой Георгиев показа новата си приятелка! 20 години по-млада от него 

Джийзъса до преди месеци беше обвързан с известната блондинка Златка Райкова. За бившия футболист това е втора сватба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер. Георгиев има по един син от Златка и Есмер, а преди това бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря. 

3 коментара
Коментирай
26.06.2022 14:56 | джоро
новина щеше да е ако се беше омъжил..
26.06.2022 18:39 | Ханс
Можете ли да познаете какъв е етноса на тия тримата.
27.06.2022 22:16 | НИК
МАНГАЛИ
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар