Загадъчен вирус убива един след друг туристи на обичан от всички тропически остров
11 юни 2019 09:19 Mobile watches 3941 прочита Mobile comments 0 коментара

Съпрузите Дейвид и Мишел Пол от Тексас, които издъхнаха от загадъчна болест по време на почивката си във Фиджи, са се разболели още в първите дни на престоя си на тропическия остров. Двамата съобщили на семействата си, че здравословното им състояние се е влошило ден преди да им свърши почивката. Малко по-късно Мишел Пол издъхнала, съобщава ABC News.

Дейвид е трябвало да бъде откаран до Австралия за по-нататъшни изследвания и лечение, но също починал.

Представител на Държавния департамент на САЩ е потвърдил смъртта на двамата американски туристи.

Телата на Дейвид и Мишел ще бъдат върнати в САЩ след края на всички необходими експертизи. Младата двойка оставя 2-годишно момченце сираче.

Техни роднини смятат, че двамата може да са поразени от смъртоносен вирус. Още повече, че правителството на Фиджи е предупредило туристите за огнища на инфекциозното заболяване.

Дейвид и Мишел не са единствените американски туристи, издъхнали при загадъчни обстоятелства.

Първата жертва е от щата Пенсилвания. 41-годишната Миранда Шауп-Вернер се почувствала зле, докато със съпруга си празнувала годишнина от сватбата в Bahia Principe Hotel. Жената загубила съзнание и после починала. Причината за кончината й все още се разследва. Семейството й обаче е уверено, че Миранда е умряла след белодробен оток.

След няколко дни в същия хотел е регистриран нов смъртен случай.

49-годишната Синтия Дей и 63-годишният й партньор Едуард Натал Холмс са намерени мъртви в стаята си на 30 май тази година.

Аутопсията е показала, че съпрузите от щата Мериленд са починали от дихателна недостатъчност.

„Уликите свидетелстват, че двойката може да е умряла и заради хипертония. В хотелската им стая намерихме много препарати за лечение на това заболяване”, съобщават от полицията. /pochivka.blitz.bg.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар