Зловеща СНИМКА от столицата подпали мрежата! Какво е това??
22.08.2018 11:47 Mobile watches 6157 прочита Mobile comments 1 коментар

На какви ли не простотии сме се нагледали. Човешката простотия и креативност граници нямат. Това се потвърди и от снимка, качена във фейсбук групата „Видяно в София“. Фотосът е направен в столицата, но не се уточнява къде точно се е разиграло случилото се, пише блиц. Жена е заснела как бездомник си е направил импровизирана спалня. Той е окачил хамак на виадукт край столична спирка. „Човека си спи, не му пречи движението!“, споделя Ели, направила снимката.

„Това е лудост! Безумно опасно е това, което е направил“; „Повече прилича на труп!“; „Вие сигурни ли сте, че това не е някой ликвидиран човечец, „скрит“ на очевидно място“ – са сред основните коментари под снимката.

1 коментар
Коментирай
23.08.2018 07:47 | мнение
И кое му е опасното?! Металната конструкция няма да се повреди от хамака и човека в него. Най-вероятно е младеж тръгнал да обикаля страната и вместо да дава луди пари за хотел спи в хамак! Нито е замърсил около себе си, нито е нелицеприятна гледка - та той дори не се вижда обвит от хамака. Ние търпим къде по нелицеприятни неща, като цигански катуни и просяци по улиците, препълнени и преливащи от вмирисани боклуци контейнери, неизпразнени със седмици...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката