Зловещата история, която стои зад Островът на куклите  
30 юли 2022 16:24 Mobile watches 3679 прочита Mobile comments 1 коментар

 
Той се намира южно от Мексико Сити, но много хора не знаят зловещата история която крие това място 

  
Може би сте решили това лято да отидете на екскурзия в Мексико, да разгледате една различна култура, да се забавлявате, но ето и мястото, което не бива да посещавате ако имате слабо сърце. 

 
Островът се намира южно от Мексико Сити и се е превърнал в туристическа атракция, но много хора не знаят зловещата история която крие това място, пише "Труд". 

Разказва се, че куклите на острова са обладани от момиче което е намерено удавено преди много години на него. Местната легенда разказва, че куклите движат крайниците и главите си. 

 

След 12 - не, не: 4 строги правила за етикет на италианската маса 

Историята разказва, че островът е имал пазач, той намира удавеното момиченце и малко след това вижда и плаваща кукла, която според него е била на момиченцето. За да изрази уважение към духа на момиченцето, той окача куклата на едно дърво. 

След което е преследван от духа на момичето и започва да окачва още кукли. Близките му смятали, че е бил воден от невидима сила, тъй като не успял да спаси момичето. В продължение на 50 години той събира кукли и ги окачва по дърветата, докато не е намерен мъртъв на същото място където е намерил момиченцето. 

 

 

Той умира там през 2001г. след което мястото се превръща в туристическа атракция и туристите започват да носят и окачват кукли. Все пак ако имате смелост и сте в Мексико, до мястото се стига само с лодка. 

1 коментар
Коментирай
30.07.2022 18:03 | Да! Бих отишъл!
И ще окача две кукли. Едната ще прилича на Бойка Борисова, а другата на онази кукумявка-Деска Атанасова!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар