Зловещите пророчества на Петър Дънов за страшни граждански войни, природни катаклизми и как цели континенти ще потънат!
9.01.2019 09:27 Mobile watches 5401 прочита Mobile comments 0 коментара

Духовният учител Петър Дънов, наричан от последователите си Учителя Беинса Дуно, предсказва редица исторически събития и научни открития. Някои от тях още не са се случили, други вече са се сбъднали. В своите проповеди той акцентирал на това - какво очаква не само България, но и целият човешки род.

Ето някои от неговите пророчества: Дънов предвещава още през 1935 година, че Европа ще се обедини политически, а държавните граници ще се обезсмислят. Той предрича бъдещи природни бедствия, предстоящи войни и техните развои. „Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи – крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“.

„Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на това старата Европа ще бъде разтърсена из основи“. „Европейските народи ще оголеят и оскотеят - ще загубят силата си. Тогава ще настъпи невиждан глад - кокошки, пуйки, агнета,прасета почти ще изчезнат“. Според него гражданските войни ще отключат земетресения и наводнения. Цели континенти ще потънат.

"Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души...

Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Относно климатичните промени пророкът видял големи изменения в сезоните.

„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в царството божие, където е безкрайна красота, казва Учителят. Той обаче предрича, че България ще се съхрани като единна държава и че ще играе важна роля в един по-добър утрешен свят, който е белязан от промените с епохата на Водолея.

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката