24 часа Петрич на крак! Общинска охрана, полиция, доброволци в трескаво търсене на дългогодишния общинар Ас. Панков! Няма го! Излязъл с колата си и изчезнал без следа!
7.11.2018 11:46 Mobile watches 20906 прочита Mobile comments 5 коментара

Цял Петрич е на крак в търсенето на известния дългогодишен общински служител Асен Панков, мистерията се заплита, след като камерите поставени в града и около него не засичат автомобила на Панков, които напуснал дома си вчера около обяд. Вече 24 часа от него няма никаква следа.

Претърсен е районът около Петрич, както и планината до хижата на връх Конгур. Доброволци, общинска охрана, полиция издирват мистериозно изчезналия Панков. 60-годишният мъж е добре познат на всички петричани, тъй като е една от емблемите на общината, работил десетилетия там. Семейството му е потресено.

Панков има две дъщери, едната живее в Кипър, другата в Америка. Съпругата му е в Петрич и днес не успяхме да разговаряме с нея, предвид тежката драма в дома и. Следим темата. Полицията и близките на Панков умоляват всеки, който има някаква информация за него да се обади в най-близкото управление на МВР.

А. Георгиева

5 коментара
Коментирай
7.11.2018 14:33 | Пит бул
Пак маман Мария Гергьовска от болницата се е развихрила на попрището на електронните издания, за да прави негласен пиар на началника на полицията в Сандански. за каква кражба на автомобил се говори, след като пострадалият живее на метри от къщата на началника Борис Щурков. Не е платил вноската по кредита и губи автомобила си е това е истината, а не е че откраднато модерно Пежо
7.11.2018 22:21 | Аз
Човека е болен от рак и явно е решил да сложе край на мъките си .До там докараха хората с това здравеопазва не
8.11.2018 06:06 |
Един от най-хубавите хора в града. За съжаление страдащ от тежка болест. Асене, може да се гордееш с живота си, който си живял!
8.11.2018 09:42 | 222
kak n не ви е срам, спрете се бе нещасници.....
8.11.2018 15:12 | Айде де
Ани, айде да се научим вече кога се слага \"и\", \"й\" и \"
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката