40-годишната Гергана, блъсната на бул. "Джеймс Баучер" в Благоевград се възстановява в болница, има комоцио
11 юли 2019 10:01 Mobile watches 24238 прочита Mobile comments 3 коментара

Състоянието на 40-годишната Гергана, която бе блъсната на пешеходна пътека на бул. "Джеймс Баучер" вчера е стабилно. Тя е настанена в МБАЛ Благоевград с комоцио и без опасност за живота. Жената и съпругът ѝ, който е бил с нея в момента на удара са силно изплашени.

Припомняме, че автомобил с варненска регистрация вчера на обяд удари пресичащата жена. Въпреки, че е имал ясна видимост, а асфалта бил сух, шофьорът не успял да спре навреме. Той е 43-годишен от Пловдив. Веднага се притече на помощ и извика линейка.

Районът бе отцепен от полицейски служители в продължение на няколко часа докато се изясняваше случая. Теста с дрегер, който полицай направи на шофьора бе отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство.

Г. Георгиев

3 коментара
Коментирай
11.07.2019 16:35 | истина
На този булевард и пълно денонощно с неправилно паркирали коли. Ако полиция и паркинги и гаражи санкционират всички нарушители и не толерират абсолютно никой, това нямаше да се случи, а и ще се предотвратят много други инциденти. Кардиналци и Табачетата да си подсигурят паркинги на клиентите си, а не да паркират неправилно и шоьорите да виждат пресичащите и жонглиращи между колите пешеходци тогава, когато вече не са в състояние да реагират, колкото и бавно да карат. Глоби до дупка на всички паркирали не по правилата и нещата ще си дойдат в ред.
11.07.2019 21:02 | Пешо
Тази пешеходна пътека е опасна! Всеки ден минавам оттам. Според мен трябва да се направи нещо от Полицията и Общината!
11.07.2019 22:58 | Живко Бонев
Сто процента виновни пешеходци пресичат без да гледат и се меткат пред колите
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар