Ст. Попов
Акция "Полицаите не са убийци"! Футболистът Страхил Попов за присъдата на вуйчо си Иво Иванов: Вие, които пратихте невинни хора в затвора, спите ли спокойно?!!!
25 април 2019 09:18 Mobile watches 15225 прочита Mobile comments 7 коментара

Преди 3 дни на моето и още 4 семейства се случи нещо, което досега не съм мислил, че може да се случи в правова държава. Петима невинни души, чието задължение е да пазят нас и реда в страната ни, бяха осъдени за умишлено убийство. Според обвинителите това “умишлено убийство” е извършено в момент на изпълнение на служебните им задължения, а именно при опит за задържане и последвало неподчинение от страна на човек, чието име се свързва с разпространение на наркотици, сводничество и други дейности нарушаващи обществения ред. Как ви звучи, “умишлено убийство”... По време на инцидента, след редица медицински експертизи е установено, че лицето е било с наличие на наркотици в кръвта и други здравословни проблеми, които са в компетенцията на разследващите органи.

Няма да навлизам в подробности за последвалите дела и свидетелите, чиито показания са взети под внимание, тъй като това е твърде обширна тема с шокиращи за мен факти. Ежедневно сме свидетели на редица безумия, но защо този път не мълча ли, защото съм пряко засегнат. Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20 годишен стаж в полицията е един от 5мата осъдени. Най-потресаващото, е че той не докосва с пръст въпросното лице, и това е факт, който е известен през цялото време, докато делото тече. И сега как един баща обяснява на двете си деца, че същата държава, на която служи толкова време, сега го заклеймява и обявява за убиец, без да има вина. А за вас служители на МВР, ще се моля Бог да е с вас всеки път, когато изпълнявате задълженията си, защото за държавата не е сигурно.

Ние ще продължим да се борим за истината и справедливостта, а на вас, които осъдихте и пратихте невинни хора в затвора, съвестта ви чиста ли е, защото нашата и тяхната да! А спите ли спокойно, защото ние не?!

П. Попов

7 коментара
Коментирай
25.04.2019 11:03 | Захари
А баща ти заедно с кучката и кмета убиват Пирин.
25.04.2019 12:01 | гражданин
Спокоино сега ще ходиш известно време на свиждане с мангалите и толкова xaxaxax
25.04.2019 12:43 | бсп
Нормално е да защитаваш роднините си, но не нормално да убиваш заподозрян. Ако е престъпник трябва да бъде съден, просто Чората имаше тефтерче и знаеше много неща за тези" пазители на закона", още Сталин е казал максимата -има човек има проблем, няма човек няма проблем. Това е, а истината е, че са го пребили до смърт като куче/има свидетели/.
25.04.2019 15:25 | Иво александров
В правова държава тези "ПОЛИЦАИ" отдавна щяха да бъдат в затвора!!!
26.04.2019 07:37 | До
Вярно е, че има полицаи които не са докосвали Чората, но когато са солидарни един с друг, съдът приема хипотезата, че са помагачи и извършители
26.04.2019 08:38 | катето
ТЕФТЕРО? Къде е? Или да си разкажат че да им олекне на душата, ама още повече глави може да падат, така че да ги пазят от своите в Бобов дол - да не им се случи нещо там. Щото тефтера ако е наизустен или съществува е опасно, нали вече има един който почина внезапно.
29.04.2019 07:36 | 111 А
А кой ще чуе плача на майките на зависимите. Бавно пред очите на всички умираме. Кой ще каже колко дилъри са осъдени и колко наркомани. Кой ще каже какво е отнишението към третата обречена страна. Кой ще каже колко наркомани са изпратени на лечение, където отново изоставаме Кой ви казва че нашите деца не са слънца. Тук протести няма. Такъв е света на наркотиците в България. Бъдете силни. Не се сещам някой да е казал, че полицаите са убиййци.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар